Željo uveličao rođendan NK Hajduk Orašje: Plavi razigrani i efikasni

Očekivana pobjeda premijerligaša

Željo uveličao rođendan NK Hajduk Orašje: Plavi razigrani i efikasni

S. Mlaćo

FK Željezničar je danas uveličao stogodišnjicu NK Hajduk Orašje i odigrao prijateljski meč u tom gradu.

Plavi su reprezentativnu pauzu iskoristili na najbolji mogući način i slavili pobjedu od čak 12:0.

Željo je meč počeo u sastavu: Kjosevski - Stevanović, Bogičević, Sipović, Pavić - Sadiković, Alispahić - Veselinović, Štilić, E. Zec - Krpić.

Plavi su poveli pogotkom Štilića, na 2:0 je povećao Ermin Zec, a u 33. minuti Enes Sipović pogađa za 3:0. Do kraja prvog poluvremena još jedan pogodak Ermina Zeca.

U nastavku su Plavi istrčali u sastavu: Kršić - Šehić, Osmanković, Hajdarević, Stanić - Mehić, Dacić - A. Zec, Ramović, Mujezinović - Zajmović.

Na 5:0 povisuje Mujezinović, da bi 6:0 pisalo u 58. minuti. Pogodio je Asim Zec. Do kraja meča pogađali su gosti još šest puta. Strijelci su po dva puta bili Dženan Zajmović , Haris Hajdarević i Asim Zec.

Željo će sutra odigrati prijateljski meč protiv Bosna Kalesije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljska utakmica:

NK Hajduk Orašje - FK Željezničar 0:12

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

afica2007
I jeste samo z rodjendane. Cirkus klub
5 3
Mazi
3
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi