Željo želi pobjedom zaključiti sezonu

Prvak BiH gostuje na Policama

Željo želi pobjedom zaključiti sezonu

Ekipa novog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, u posljednjem kolu ove sezone gostuje kod Leotara u Trebinju.

Sarajevski plavi u prošlom su kolu pobjedom na Grbavici nad Laktašima osigurali naslov prvaka Bosne i Hercegovine, tako da će današnje gostovanje na Policama biti lišeno svakog rezultatskog naboja.

Ipak, na Grbavici najavljuju pobjedu, s kojom bi zaključili više nego uspješnu sezonu.

"Iako smo osigurali naslov prvaka države, u Trebinje idemo pobijediti. Trener (Amar Osim op.a.) je najavio da će protiv Leotara igrati prva ekipa, jer želimo pobjedom zaključiti sezonu. Iako susret sa Leotarom ni za nas ni za njih nema rezultatski značaj, očekujem dobru utakmicu i, naravno, našu pobjedu. Drugi dio sezone smo odigrali sjajno i tako želimo i završiti sezonu", rekao je za SportSport.ba jedan od najtalentovanijih fudbalera Željezničara Edin Višća.

Susret na Policama između Leotara i Željezničara na programu je u 17:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.