Žene su glavne, a Giroudova je upravo donijela odluku

Ništa od Evertona

Žene su glavne, a Giroudova je upravo donijela odluku

Edmir Škorić

Francuski napadač pauzirat će nekoliko sedmica, što znači da završava njegova epizoda na Emiratesu, ali se postavlja pitanje - gdje će sada?

Everton se zanimao za Girouda, ali menadžer Karamela Sam Allardyce je dao zanimljivu izjavu i doslovno prekrižio Girouda.

Ma koliko god bi Giroud na Goodison, čini se da su male šanse da se dogodi ovaj transfer. Ipak, London je podaleko od Liverpoola, a šta to znači?

"Koliko znam, on ne želi da ode sjevernije od Watforda, a njegova supruga je takvog mišljenja. To je bitno za žene. Normalno je da su one glavne", kazao je Allardyce.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sudeći po tome, Giroud ne ide iz Londona, pošto je Watford predgrađe Londona. Liverpool, odnosno Evertonov stadion Goodison Park, nalaze se na drugoj strani i stoga je Allardyce digao ruke od sjajnog napadača.

Sada ostaje da vidimo gdje će Giroud, možda u neki od londonskih timova, a zaista ih imate puno u Premier ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije