Zeničani se pojačali: Okoli potpisao za NK Čelik

Ranije osvojio simpatije navijača zeničkog premijerligaša

Zeničani se pojačali: Okoli potpisao za NK Čelik

S. Mlaćo

NK Čelik je dobio veliko pojačanje za drugi dio sezone.

Naime, novi član Zeničana postao je Paschal Onyedika Okoli koji je sa bh. premijerligašem potpisao ugovor na godinu i pol dana.

Paschal je već boravio u Čeliku i to na posudbi iz Bursaspora.

Dobrim igrama je osvojio simpatije navijača Čelika, a sada dolazi kao slobodan nogometaš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Čelika Adnan Ornek najavio je da su pojačanja Čeliku prijeko potrebna, pa će ga sigurno obradovati dolazak Paschala.

Zeničani će drugi dio sezone otvoriti u subotu pred svojim navijačima protiv FK Sloboda.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

andi
paskal pojačanje,pa to je cirkus igrač,keste imao simpatije naše aki da se sprfamo i smijemo,pa čovjek košpice prodavao po plažama, mjenjaj te te budale koje dovode duple igrače,cirkus igrače,niže razredne igrače,pa taj Adnan trener je ivca živa.nema čovjek pojma.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi