Zenit u lovu na Iaquintu

Osvajač Kupa UEFA se pojačava

Zenit u lovu na Iaquintu

Adnan Beganović

Ruski prvoligaš i osvajač Kupa UEFA Zenit iz Sankt Petersburga, zainteresiran je za dovođenje fudbalera Juventusa i člana talijanske reprezentacije Vincenza Iaquinte.

Iza Zenita je jako loša sezona u ruskoj ligi u kojoj su zauzeli 5. mjesto zaostavši za šampionom Kazanom 12 bodova što je čelne ljude Zenita natjeralo na investiranje u nove igrače.

Kao prvo eventualno pojačanje spominje se italijanski reprezentativni napadač Iaquinta, koji je u Juventusu na "tankom ledu" jer trener "stare dame" Claudio Ranieri nije oduševljen njegovim sposobnostima te mu ne daje previše prilike za igrati.

Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Torina, italijanski napadač nije zainteresiran za prelazak u Rusiju, ali novci koje mogu ponuditi ruski tajkuni nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti