Žestoka kazna za Sergija Aguera

Četiri utakmice suspenzije

Žestoka kazna za Sergija Aguera

Midhat Šljivak

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) donijela je danas odluku o kazni za napadača Manchester Cityja Sergija Aguera.

Argentinski fudbaler je proteklog vikenda u susretu protiv Chelseja isključen u finišu i to nakon žestokog starta nad defanzivcem londonskog kluba Davidom Luizom.

Ovaj start će ga skupo koštati. FA je donijela odluku da Aguera suspenduje u naredne četiri utakmice i Argentinac će propustiti važan dio sezone za svoj klub.

Aguero neće moći na teren do 31. decembra i meča protiv Liverpoola, a neće ga biti u duelima s Leicesterom, Watfordom, Arsenalom i Hullom.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi