Žestoka svađa Kloppa i Kovača nakon utakmice

Trener Liverpoola je imao dosta toga reći Kovaču

Žestoka svađa Kloppa i Kovača nakon utakmice

S. Pašalić

Liverpool i Bayern su u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka odigrali 0:0.

Bila je to utakmica sa malo prilika, a one najbolje su imali igrači Liverpoola no nisu uspjeli realizirati niti jednu od njih pa će Bayern zadovoljan dočekati uzvratni susret u Minhenu.

Nakon utakmice treneri Liverpoola i Bayerna Jurgen Klopp i Niko Kovač su pružili ruku jedan drugom, a onda je trener Liverpoola nešto ljutito prigovorio treneru Bavaraca.

Klopp se okrenuo i zaputio se prema svojim igračima, a onda ga je Kovač uhvatio za rame da bi mu nešto objasnio nakon čega su se još jednom rukovali i otišli su prema svojim ekipama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Ibro
Bayern se prepo i zatvorio. Mane je trebo pogoditi
0 6
*p!p!t@*
Bali Kovač za njim ko da ga je napravio. A pošalji ga u tri lijepe....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti