Zeta kažnjena oduzimanjem 9 bodova

Zeta kažnjena oduzimanjem 9 bodova

Teme:

Disicplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore kaznila je ekipu Zete sa oduzimanjem devet bodova.

Razlog ovoj kazni je što je Zeta susret crnogorskog prvenstva sa Mogrenom odigrala sa rezervnim timom, da bi potom protiv Budućnosti igrali u najjačem sastavu. Trener ove ekipe Dejan Roganović kažnjen je sa godinu dana zabrane vršenja trenerskih dužnosti.

Osim toga, predsjednik Zete Radojica Božović optužen je da je prijetio sudiji Jovanu Kaluđeroviću, zbog čega je ovaj arbitar odbio suditi meč Zeta – Sutjeska.

Na odluke Disciplinske komisije Zeta i Dejan Roganović imaju pravo da ulože žalbu Komisiji za žalbe FSCG u roku od osam dana od dana prijema odluke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.