Zidane: Barcelona je zaslužila trofej

Strateg Reala iskren

Zidane: Barcelona je zaslužila trofej

D. Vejo

Fudbaleri Reala iz Madrida pobijedili su večeras na gostovanju ekipu Deportiva u posljednjem kolu Primere, ali to nije bilo dovoljno za titulu jer im je glavni konkurent u borbi za tron Barcelona slavila također na gostovanju ali kod ekipe Granade (0:3) čime su istu odbranili.

Tako blizu a tako daleko bili su Galaktikosi za osvajanje Primere. Ipak, plavo-crveni su odbranili trofej. Jedna od prvih čestitki Kataloncima bila je upravo ona od francuskog stručnjaka Zinedine Zidanea.

"Čestitao bih Barceloni na zasluženom trofeju. Naravno, ovo nam je teško palo jer smo bili tako blizu. Jedan bod je nedostajao. Ali šta da se radi, mi se okrećemo finalu Lige prvaka i spremamo se za to. Znamo da neće biti lako jer Atletico ima jedan jak tim"; kazao je za inostrane medije trener Reala, Zinedine Zidane.

Finalni meč Lige prvaka između Reala i Atletica igra se 28. maja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti