Zidane daje Modriću veliku slobodu: "Sam odluči..."

U Realu je od 2012.

Zidane daje Modriću veliku slobodu: "Sam odluči..."

Hrvatski fudbaler Luka Modrić sam će odlučiti hoće li ostati ili napustiti Santiago Bernabeu.

Modrić je u Real Madrid došao još 2012. godine i ubrzo je postao motor u timu, igrač koji se, ako je zdrav, ni po koju cijenu ne izostavlja iz prve postave.

O tome koliko je cijenjen u madridskom klubu najbolje govori informacija koju je objavio Mundo Deportivo, a prema kojoj će mu Real dati veliku slobodu, odnosno da sam izabere želi li ostati ili možda otići na kraju aktuelne sezone,

"Za to je zaslužan trener Zidane koji Modrića iznimno cijeni kao igrača te mu ne želi stajati na putu oko nastavka saradnje", pišu Španci.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nekadašnjem fudbaleru Dinama sadašnji ugovor ističe na kraju sljedeće sezone, a u posljednjim mjesecima bilo je glasina da bi mogao pojačati Inter, kao i određene klubove iz MLS lige.

Podsjetimo, s Realom je dosad osvojio mnoštvo trofeja od kojih se najviše ističu četiri Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Nikako četiri lige prvaka nego najviše samo dve.Ostale dve su osvojile sudije.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi