Zidane dao šansu Joviću, a ovaj pogurao Kraljeve u juriš prema pobjedi

Izborio crveni karton

Zidane dao šansu Joviću, a ovaj pogurao Kraljeve u juriš prema pobjedi

M. Šljivak

Luka Jović dobio je večeras protiv Betisa šansu za igru od prve minute.

Zinedine Zidane je ukazao povjerenje srbijanskom napadaču, a ovaj je u 67. minuti napravio odličnu stvar za Real Madrid.

Pobjegao je odbrani Betisa Jović, Emerson ga je srušio sa leđa, a sudija nakon pregleda VAR-a šalje igrača Betisa u svlačionicu.

Pogurao je Jović Real u juriš prema pobjedi, ali je izašao u 72. minuti meča i neko će drugi imati šansu da donese Kraljevima trijumf.

Potražite više informacija na temu La Liga:

OVDJE POGLEDAJTE šta se dogodilo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dinass
Sta poguro ovo se moralo ppgpditi
3 0
Bulle
Ovo nije za crvenog uopste, lik je poceo padat cim je vidio u retrovizoru protivnickog igraca.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi