Zidane jasno dao do znanja šta misli o Luki Modriću

Nakon meča

Zidane jasno dao do znanja šta misli o Luki Modriću

S. Grebović

Jučer je Real Madrid kao gost u malom gradskom derbiju bio uvjerljiv kod Getafea (0:3).

Varane je pogađao glavom u 35. i 53. minuti, da bi tačku na i stavio reprezentativac Hrvatske Luka Modrić koji je pogodio u sudijskoj nadoknadi i tako postavio konačan rezultat.

Frederico Valverde je istrčao sjajnu kontru koju je odlično ispratio Hrvat, a Urugvajac mu je nesebično dodao iako je i on sam mogao riješiti akciju, čime je trener Kraljeva izuzetno ponosan.

"Modrić je jako važan igrač za našu ekipu i uvijek će biti. Luka Modrić je Luka Modrić. Sretan sam zbog njegovog gola i sjajne saradnje s Valverdeom. To znači da smo i psihički svi tamo gdje moramo biti", istaknuo je Zidane, koji nije propustio priliku da pohvali i Courtoisa koji je u par navrata fenomenalno intervenisao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nekoliko puta u utakmici smo mogli kapitulirati, ali Courtois je bio tu za nas i došao do treće utakmice u nizu bez primljenog gola. Bili smo tim kad je bilo najbitnije i ako tako nastavimo, imat ćemo razloga za veselje na kraju godine."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi