Zidane: Kaka je već potpisao za Real

Zidane: Kaka je već potpisao za Real

Novi savjetnik predsjednika Reala Zinedine Zidane otkrio je novinarima u Italiji da je Kaka zapravo već potpisao ugovor sa madridskim klubom.

Učinio je to na press-konferenciji u Rimu, gdje je učestvovao na oproštajnoj utakmici nekadašnjeg kolege iz reprezentacije Francuske i Vincenta Candele.

”Kaka je već potpisao, nije li?”, pitao je Francuz okupljene novinare smijajući se pritom.

Nakon toga odbio je potvrditi tu informaciju kao Realova službena osoba nastavivši se poigravati znatiželjom italijanskih novinara.

- Ne znam ja, zato pitam vas, he, he, he...” - nastavio je u istom tonu dodavši: “Lično ću biti sretan ukoliko će naslijediti moj dres sa brojem pet. Kad je on u pitanju, neću biti ljubomoran”, piše El Mundo Deportivo.

Odlazak Kake u Milanu je stvorio svojevrsno opsadno stanje. U četvrtak poslijepodne ispred klupskih prostorija u Via Turati protestvovalo je 300-tinjak navijača.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.