Zidane o De Gei: Uvijek ću reći isto
Francuski stručnjak uporno ponavlja istu stvar

Francuz u svom izdanju

Zidane o De Gei: Uvijek ću reći isto

Francuski stručnjak na klupi Real Madrida Zinedine Zidane još uvijek se suočava sa istim pitanjem - da li Real želi dovesti Davida De Geu?

Španski i engleski mediji gotovo svakog prelaznog roka špekulišu o transferu španskog golmana u Madrid, ali nikako da se to i dogodi. Ruku na srce, De Gea je na ljeto 2015. godine bio veoma blizu transfera, ali zbog kašnjenja u papirologiji, na kraju je ostao član Manhcester Uniteda.

Kada je u pitanju De Gea, Zidane uvijek ima isti odgovor.

"Ja imam dva golmana, razumijete li? Ja sam trener Real Madrida i zadovoljan sam sa svoja dva golmana. Uvijek ću reći isto. Vidim Keylora kao dobrog golmana, mada uvijek svi mi možemo ponuditi više, uvijek", poručio je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, David De Gea je u sinoćnjem proglašenju najboljeg igrača svijeta po izboru France Footballa završio na 20. mjestu sa 15 osvojenih bodova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi