Zidane: Ramos je naš najvažniji igrač
Foto: EPA

Pohvalio kapitena tima

Zidane: Ramos je naš najvažniji igrač

Francuski stručnjak Zinedine Zidane prije dva dana dobio je nagradu za najboljeg trenera u 2017. godini od strane FIFA-e.

Zidane je tako postao prvi čovjek u historiji koji je dobio nagradu za najboljeg igrača, ali i najboljeg trenera na svijetu, a on je nakon ceremonije odlučio da pohvali defanzivnog igrača svog tima Sergija Ramosa. 

"Sergio Ramos je naš kapiten i on zna kakav je njegov status u našem timu. Na kraju, on je najvažniji igrač u timu i lider tima. Real Madrid je najbolji tim na svijetu i naš cilj je da nastavimo stvarati historiju sa svim sjajnim igračima i ljudima koji su u klubu", rekao je Zidane. 

Podsjetimo, Sergio Ramos je uvršten u najbolji tim 2017. godine od strane FIFA-e, a osim njega od igrača Reala tu su Marcelo, Toni Kroos, Luka Modrić i Cristiano Ronaldo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi