Zidane u velikim problemima pred meč sa Sevillom

Problemi sa povrijeđenim igračima

Zidane u velikim problemima pred meč sa Sevillom

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida ovog mjeseca igraju prvi zvanični meč ove sezone protiv ekipe Seville.

Real Madrid će imati priliku da osvajanjem trofeja krene u novu sezonu u meču UEFA Superkupa protiv Seville. Ipak, trener kraljevskog kluba nalazi se u velikim problemima zbog sve duže liste povrijeđenih fudbalera.

Zidane u meču protiv Seville neće računati na Cristiana Ronalda koji je povrijeđen, a slične probleme imaju Pepe i Toni Kross. Međutim, Zidane je danas dobio vijest da bi meč protiv Seville mogao propustiti i Gareth Bale.

Navodno, Bale bi ovaj meč mogao propustiti jer se još uvijek nije priključio pripremama ekipe, te neće fizički biti dovoljno spreman za Sevillu. Pored toga, još uvijek se ne zna da li će Karim Benzema biti spreman za meč. Zidane se nalazi u velikim problemima pred meč UEFA Superkupa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi