Zidane ubijedio Marcela da se predomisli

Ništa od odlaska u Juventus

Zidane ubijedio Marcela da se predomisli

Brazilac Marcelo će unatoč glasinama o odlasku na kraju ostati u Realu, tvrdi španski As.

Za vrijeme ere Santiaga Solarija ovaj iskusni fudbaler i nije imao najbolji status. Većinu utakmica Marcelo je pratio s klupe i bio je odlučan u namjerama da napusti Santiago Bernabeu, ali kako navodi eminentni As, odluku je u međuvremenu promijenio.

U to ga je ubijedio novi trener Zinedine Zidane koji mu je dao do znanja da je i dalje vrlo bitan član momčadi, te da može računati na standardnu minutažu ako nastavi da radi kvalitetno na treninzima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marcelo je već zauzeo svoje mjesto u startnoj postavi u pobjedi nad Celtom, pa je realno za očekivati da će tako i ostati u nastavku sezone.

Prethodnih sedmica Marcelo se najviše povezivao s Juventusom, činilo se da će krenuti stopama Cristiana Ronalda, ali Bianconeri će na kraju, po svemu sudeći, ostati praznih ruku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti