Zidane vjeruje u Halilhodžića

Francuz navija za Slonove

Zidane vjeruje u Halilhodžića

Legendarni Francuz Zinedine Zidane smatra kako Obala Slonovače ima dobre šanse da se odupre Brazilu na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Reprezentacija Obale Slonovače, koju sa klupe vodi bh. stručnjak Vahid Halilhodžić, našla se u veoma teškoj grupi na Svjetskom prvenstvu zajedno sa ekipama Brazila, Portugala i Sjeverne Koreje.

"Imam povjerenje u ekipu Obale Slonovače, jer su se igrači već dokazali u najjačim evropskim ligama. Slonovi imaju šanse na ovom Svjetskom prvenstvu", kazao je Zidane.

"Međutim, najveća je odgovornost na treneru Vahidu Halilhodžiću. On ima dobre igrače i mora znati kako će ih iskoristiti. Obala Slonovače može i preko Brazila ako Vaha zna šta treba da uradi, a ja vjerujem da zna", rekao je popularni Zizou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.