Zildžović: Drago mi je da opet dolazim na Bilino polje, tamo sam imao prelijepa iskustva

Trener Zvijezde 09 pred sutrašnji meč

Zildžović: Drago mi je da opet dolazim na Bilino polje, tamo sam imao prelijepa iskustva

Zvijezda 09 sutra gostuje na Bilinom polju gdje će u okviru 16. kola Premijer lige BiH odmjeriti snage sa Čelikom.

Tim iz Etno sela Stanišići na Bilino polje stiže osokoljen prvom pobjedom u sezoni, nad Zrinjskim.

U sutrašnjem (13:30) duelu sa Čelikom govorio je trener Zvijezde 09 Adnan Zildžović.

"Znamo da Čelik ima određene probleme, ali Čelik je tim koji u svojim redovima ima pet-šest vrhunskih igrača. Tu su Dilaver, Okić, kapiten Salčinović, možda i njihov ponajbolji igrač golman Pavlović, tako da nas čeka težak zadatak u svakom slučaju, bez obzira na njihovu situaciju", istakao je Zildžović, pa nastavio:

"Meni je drago da opet dolazim na Bilino polje, kao trener, imamo prelijepa iskustva sa tog stadiona, i sa njihovim navijačima jer sam doživio nešto kao trener što kažu da niko nikada nije - da protivničkoj ekipi cijeli stadion aplaudira. Nadam se da će sutra biti slična situacija."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi uvijek idemo u duhu fair-playja, čestito i poštenu se nadigravati sa domaćinom, pokušati ostvariti pozitivan rezultat. Za nas je svaki bod pozitivan rezultat, međutim ako pogledamo tabelu jasno je da ne možemo kalkulisati, moramo ići na pobjedu... Nadam se pobjedi, da ne mislim da možemo pobijediti ne bismo ni išli na utakmicu", poručio je Zildžović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi