Jović: Neće nam biti lako, ali želimo obradovati naše navijače!

Važan ispit za Čelik

Jović: Neće nam biti lako, ali želimo obradovati naše navijače!

S. Mlaćo, foto: D. Kurbegović

Teški dani su iza, ali i pred NK Čelik.

Zeničani nisu ni odigrali meč prošlog kola protiv Željezničara, a sada ih čeka duel protiv Zvijezde 09.

"Dolazi nam dobra ekipa i tabela uopšte nije mjerilo. Za nas je ovo važna utakmica pogotovo poslije svega što se izdešavalo, te nas zanimaju samo tri boda. Želimo pred našim navijačima i na našem terenu osvojiti tri boda, te u pozitivnoj atmosferu ući u reprezentativnu pauzu", kazao je trener NK Čelik Igor Jović.

O Zvijezdi 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"To je dobra ekipa, analizirali smo ih. Veoma su brzi u napadu, imaju dobru tranziciju, stvaraju dosta šansi, ali imaju problem u realizaciji. Neće nam biti lako, znamo to svi. Znamo jake strane, ali i slabije. Mi se spremamo za to i mislimo da ćemo sutra osvojiti tri boda".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi