Trener Mladosti nakon trijumfa nad GOŠK-om

Zildžović: Na Grbavici možemo pobijediti

E. Škorić

Mladost je drugi dio sezone otvorila pobjedom nad GOŠK-om (1:0).

Trener Kakanjaca Adnan Zildžović zadovoljan je zbog tri boda, koja nisu nimalo lako osvojena. Zildžović je hvalio goste na početku press konferencije nakon meča.

"Vidi se rukopis trenera Neretljaka. Par dobrih pojačanja su doveli. Mislim da ne bi trebali da se bojimo što se tiče opstanka. Nama je ovo bila jako teška utakmica. Nismo smjeli dozvoliti nekoliko dobrih šansi za goste. Suđenje? Neću komentarisati suđenje, imaju ljudi koji su zaduženi za to".

Na pitanje novinara zašto je izašao Filip Arežina, Zildžović je odgovorio:

"Ja po običaju mijenjam najbolje igrače, a također je i danas bilo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada Mladost očekuje gostovanje na Grbavici kod Željezničara...

"Općenito sam zadovoljan učinkom svih igrača. Očekujem da na Grbavici možemo pobijediti, zašto ne?", zaključio je Zildžović.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TMC
A jesi faca, da tako sigurno izjavljuješ pobjedu, i to protiv najačeg kluba. To te Kozica savjetuje sigurno, on je “expert” za takve izjave.... Novinari nezaboravite ga pitati za ovu izjavu na presu posle tekme na Grbavici. Pa da čujemo šta je umišljeni smislio.
1 4
jassaba
e jedva cekam da dodjes na Grbavicu, pa da fi cujem izjavu nakon meca ;)
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi