Zildžović: Na ovaj potez sam se odlučio u cilju pozitivne šok terapije na tim

Više nije trener Zvijezde 09

Zildžović: Na ovaj potez sam se odlučio u cilju pozitivne šok terapije na tim

Endin Čaušević

FK Zvijezda 09 ovog vikenda poražen je na gostovanju kod Radnika s ubjedljivih 5:1.

Zvijezda 09 se nalazi u teškoj situaciji pred finalni dio sezone Premijer lige BiH jer je ovaj klub prikovan za dno tabele sa svega osam osvojenih bodova.

Nakon poraza u Bijeljini trener Zvijezde 09, Adnan Zildžović, odlučio je podnijeti neopozivu ostavku. On se zahvalio čelnim ljudima kluba na ukazanoj šansi, te je poželio Zvijezdi 09 mnogo sreće u nastavku prvenstva.

"Nakon slabog starta u proljetnom dijelu šampionata i katastrofalne utakmice u komšijskom derbiju protiv Radnika podnosim neopozivu ostavku na mjesto šefa strušnog štaba Zvijezde 09. Ovim putem želim da se zahvalnim uposlenicima Etno sela Stanišići, stručnom štabu i svim uposlenicima u Zvijezdi 09, medijima, porodici Stanišić, a posebno predsjedniku Borisu Stanišiću na korektnoj saradnji tokom svih pet mjeseci", rekao je Zildžović, te dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na ovaj potez sam se odlučio u cilju pozitivne šok terapije na tim i Zvijezdi 09 želim mnogo uspjeha i da dođe do konačnog cilja, a to je opstanak u Premijer ligi BiH".

Top Komentari

AmirTenk
dobro ces ih šokirat pred ulazak u novu ligu..
5 1
Zenicanin
ovo je ljudina. Dajte ga nama
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi