Zildžović: Najlakše je odustati kad je teško

Trener Zvijezde

Zildžović: Najlakše je odustati kad je teško

Edmir Škorić

Radnik je danas uvjerljivo slavio protiv Zvijezde 09 s 5:1

Adnan Zildžović, trener Mladosti, nakon utakmice nije mogao da bude sretan.

"Potpuna zaslužena pobjeda Radnika. Mi smo danas bili neprepoznatljivi. Stajali smo predaleko od igrača, nedopustivo je za jedan tim da primi tri gola iz prekida", rekao je Zildžović, dodavši:

"Preuzimam odgovornost danas za ovaj poraz. Možda je prevelika želja dovela do ovoga. Najslabija utakmica otkad ja vodim tim. Na muci se poznaju junci, tu je još 11 kola... Moramo pokušat naći izlaz iz ove krize u najkraćem roku. Dok postoji teoretska šansa, borit ćemo se. Najlakše je odustati kad je teško. Ja nisam taj čovjek, ali svakako će biti teško", rekao je Zildžović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi