Zildžović u ogromnim problemima pred Željezničar: Ne znam ni ko će mi doći na trening

Zvijezda 09 pokošena virusom

Zildžović u ogromnim problemima pred Željezničar: Ne znam ni ko će mi doći na trening

M. Šljivak

Zvijezda 09 pred sobom u 21. kolu Premijer lige BiH ima veliki izazov.

U Ugljevik sutra dolazi ekipa Željezničara, a u ovom duelu trener domaćeg tima neće moći da računa na veliki broj fudbalera. Virus je pokosio ekipu i dosta prvotimaca sutra neće na teren.

"Svaka je za nas bitna utakmica. U Mostaru smo bili desetkovani zbog bolesti i povreda, ove sedmice smo imali šest igrača iz prvog tima i priključili smo juniore. Ne mogu vam trenutno reći ni koliko će igrača doći na trening. Pregazio nas je virus i bit ćemo desetkovano sutra. Nema Vidovića, Benovića, Blagojevića. Đelmić je pod znakom pitanja, Augusto isto. Možda ćemo ih zvati na klupi za ne daj Bože. Ne mogu reći da spremni dočekujemo utakmicu", rekao je Zildžović.

Ipak, nada se da će uspjeti iznenaditi Željezničar s mladim snagama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovi mladi igrači su već pokazali protiv kineskog kluba da se na njih može račnunati i sigurno će biti iznenađenja i mladih igrača koji će započeti utakmicu. Uvjeren sam da će momci dati sve od sebe. Na muci se poznaju junaci, mi ćemo se potući sutra na utakmici", rekao je Zildžović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi