Zildžović nakon novog poraza: Još je 51 bod u igri i Zvijezda može biti prvak...
Zildžović je još uvijek optimista

Trener Zvijezde 09 komentarisao meč protiv Čelika, ali i govorio o šansama u nastavku prvenstva

Zildžović nakon novog poraza: Još je 51 bod u igri i Zvijezda može biti prvak...

S. Pašalić

Nogometaši Zvijezde 09 su danas odigrali meč protiv Čelika na Bilinom Polju i upisali su poraz rezultatom 2:1.

Gosti su odlično krenuli i poveli već u 5. minuti golom Đelmića, ali su domaći sa dva gola Leona u 27. i 31. minuti preokrenuli na 2:1, a do kraja se rezultat nije promijenio i Zvijezda 09 je upisala poraz.

Trener Adnan Zildžović je nakon završetka dao svoj komentar na današnji meč.

"Pa dobro, čestitke kolegi Božičiću, pa Čeliku na pobjedi. To treba reći, fudbal se igra zbog gola, Čelik je postigao dva, imao je još par izrazitih šansi. Mi smo odlično otvorili utakmicu, poveli smo sa 1:0, sjajna, sjajna individualna akcija našeg Ognjena Đelmića, odigrali 20-25 utakmica kao iz knjiga i onda odjednom dolazi jedan pad, 10 minuta nekog samozadovoljenja koji je Čelik to znalački iskoristio..."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi