Zildžović: Nećemo baciti pušku u kukuruze

Krunić prezadovoljan

Zildžović: Nećemo baciti pušku u kukuruze

A. Čaušević

Zvijezda 09 će pričekati još neko vrijeme na prvi trijumf u ovoj sezoni Premijer lige. 

Ekipa iz Etna sela Stanišić je danas u Ugljeviku poražena od Borca s 0:2, ali je novi trener Adnan Zildžović poručio da nema predaje.

"Zadovoljan sam svim osim rezultatom, ne poričem zasluženost pobjede, odlučila je kvaliteta gostiju, Zvijezda nije 'kanta za nabijanje', Borac se namučio da bi pobijedio", rekao je Zildžović te dodao.

"Ne komentarišem suđenje, ali danas ga moram pohvaliti. Vidio se individualni kvalitet igrača Borca, nemamo vremena za kukanje, još je 60 bodova za u igri, nećemo baciti pušku u kukuruze. Nastojat ćemo biti bolji i konkurentniji".

Branislav Krunić je bio prezadovoljan poslije trećeg trijumfa u niz s kojim se Borac našao u vrhu tabele.

"Teška utakmcia kako za nas, tako i za domaćina, nije bilo uživanja, ali to je fudbal, borba za svaki dio terena i svaku loptu, odigrali čvrsto i tvrdo, bodove smo osvojili na kvalitet."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Izgleda da smo rutinski odradili posao, ali nije bilo tako, puno se polemike diže oko suđenja, mislim da je to danas bilo na nivou, Zvijezdi 09 želim sreću u nastavku, ali ovo obećava da bi mogli početi osvajati bodove".

Borac će u sljedećem kolu dočekati Tuzla City, dok Zvijezda 09 gostuje Mladosti.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gatsby
Moj ti Zildzovicu,isto kao i Bubanja svaku utakmicu digli ste nivo igre...dosad ste trebali biti viljareal u najmanju ruku.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije