Zildžović: Realno, ne možemo igrati sa djecom, moramo se pojačati sa iskusnim igračima
Zildžović je ipak bio zadovoljan sa bodom protiv Slobode na kraju

Trener Zvijezde 09 priželjkuje pojačanja za proljetni dio

Zildžović: Realno, ne možemo igrati sa djecom, moramo se pojačati sa iskusnim igračima

S. Pašalić

Zvijezda 09 je danas na svom terenu u okviru 17. kola Premijer lige dočekala Slobodu i odigrala 1:1.

Domaći su poveli u prvom poluvremenu golom Predragovića, a gosti su u drugom poluvremenu golom Bekića izjednačili na 1:1. Do kraja Zvijezda 09 ipak nije uspjela postići još jedan gol i doći do tri boda, a trener Adnan Zildžović je na press konferenciji nakon meča dao svoj komentar.

"Mislim da je ako pogledamo cijelu utakmicu realan rezultat. Mi smo bili bolji prvo poluvrijeme, Sloboda drugo poluvrijeme. Ova utakmica kako sam već rekao u najavi je bila za šest bodova, danas da smo mi izgubili utakmicu otišla bi Sloboda na nedostižnih vjerovatno 12 kada pogledamo proljetni dio tako da sve smo napravili u ovom trenutku što smo mogli da pobijedimo ovu utakmicu, međutim na kraju kada pogledamo cijelu utakmicu, pogotovo drugo poluvrijeme možemo biti zadovoljni sa tim jednim bodom, jer ne bi bila nepravda da je Sloboda pobijedila..."

"Pred nama su još dva kola, teško gostovanje u Širokom Brijegu, poslije toga nam dolazi prvak Sarajevo, osvajač duple krune. Vraća nam se u tim naš Đelmić, možda ponajbolji igrač, vraća nam se Benović...Ne volim inače govorit o nekim igračima kojih nema, ali realno naša klupa je toliko mlada da ne možete napraviti neki pomak teko da sve u svemu sam zadovoljan sa ovim rezultatom..."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi