Zildžović: Zrinjski je opet pokazao zašto je prvak države

Trener Mladosti nakon poraza u Mostaru

Zildžović: Zrinjski je opet pokazao zašto je prvak države

Ekipa Mladosti je danas na teškom gostovanju kod Zrinjskog pružila dobar otpor aktuelnom prvaku države, ali je na kraju ipak pretrpila minimalan poraz.

Zrinjski je slavio zahvaljujući golu Bilbije iz slobodnjaka, ali trener Mladosti iz Doboja kod Kakanja Adnan Zildžović nije mogao biti nezadovoljan partijom svojih izabranika.

"Zaslužena pobjeda Zrinjskog, koji je opet pokazao zašto je tri puta zaredom prvak države. Mi smo pokušali sa malo defanzivnijom taktikom parirati Zrinjskom, pokušali smo sve da izjednačimo, ali na kraju nismo uspjeli... Na kraju, zaslužena pobjeda Zrinjskog, čestitke fudbalerima, ali i Baki Sliškoviću. Zrinjskom želim sve najbolje u nastavku prvenstva... Pohvalio bih i zaista vrhunsko suđenje", istakao je trener Mladosti.

"Nastavlja se žestok ritam, opet imamo teško gostovanje. Čeka nas dalek put i tešmka utakmica protiv Zvijezde 09, biće to peta utakmica u 13 dana, ali moramo izdržati i onda ćemo imati malo vremena za pripremu utakmice sa Sarajevom", dodao je Zildžović.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti