Žilina prokockala pobjedu, Letić asistirao

U finišu ostali bez pobjede

Žilina prokockala pobjedu, Letić asistirao

Samir Mlaćo

U danima vikenda započela je nova sezone Fortuna lige Slovačke, a na samom početku viđeno je nekoliko veoma zanimljivih duela.

Žilina za koju i ove sezone nastupa nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje i bivši član Veleža Bojan Letić remizirala  je na svom terenu sa Dunajskom Stredom, bilo je 2:2 (1:0).


Letić, jedan od najboljih igrača Žiline u prošloj sezoni, nastavio je sa dobrim partijama, a jučer je upisao asistenciju Spaleku za 2:0 u 77. minuti. Prije toga Diaz je doveo Žilinu u vodstvo i kada se činilo da tri boda ostaju u Žilini, gosti su pogotcima Michalika u 89. te Vide u 94. minuti došli do jednog boda.


Igrali smo sjajan dvoboj koji smo potpuno uništili u zadnjim minutama. Već u narednoj utakmici želimo uzvratiti, te mislim da smo na početku iscrpili dozu sportske nesreće koja prati svaki tim", kazao je Letić poslije susreta za službenu stranicu svog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi