Nakon samo pola godine napušta Koševo?

Partizan poslao zvaničnu ponudu za Almedina Ziljkića!

27

Komentari (27)

PRESEDAN
Tjeraju momka zbog ovih novih,kakav crni Partizan
damir83
Čuj u partizan, da svakofnevno sluša da je ****** i noz zica od vlastitih navijača. Ma nema te pare
user1679698660
Lepse je da u Sarajevu slusa ubi Srbina verovatno
Skender
moze svaka drzava samo ne susjedna!! Niposto u Beograd! Samo tako nastavi igrati bice puno boljih ponuda i iz ozbiljnih zemalja.
mitoza
Ne izmišlja i ne laži. Pričaj argumentira a ne insinuacijama.
komentator1
Sarajevo za jedan prelazni rok zaradi 10 puta vise nego svi ostali klubovi zajedno
Kakakak
Yebo te raspali Partizan, mislim ok je klub i za seljacku Zvezdu su univerzum, ali nije Sarajevo bezveze i ovdje moze imati sve kao i tamo
user1679698660
Partizan koji skoro svake godine igra Evropu i Sarajevo koje ne moze preskociti 2 kolo kvalifikacija. Bas mu moze ponuditi isto
Skender
Almedine niposto u Beograd! Bolje ti je u Sarajevu i tvojoj Bosni za puno manje pare nego da te tamo ponizavaju i diskriminiraju. Cijena Ziljkica samo raste, ne treba ga prodavati, ako se osvoje trofeji i ode daleko u Evropi to sto bi dobili za njega ce se vratiti. A bit ce svakako puno boljih ponuda iz drugih drzava.
Ziljka je naš, kakav partizan i ****a, samo nek ostane i igra kako igra bolje u Sarajevu legenda nego milioner u partizanu.
Baboisback
Pa ako ga puste,onda kluj nema nikakve strategije. Prica se cilj je grupna faza KL,a to se ne moze postici prodajenom najboljih igraca. Valjda su se naucili na gresci zvanoj Mujakic.
rabodimis
Odlazak Rahmanovica i Tatara smo skupo platili, Mujakica takodje.. Milion je malo, 600 000 nista za bilo koji drugi, normalan klub... Ziljkicu za ono sta ce slusat i gledat, ako ode tamo malo je i 5 miliona. Na partizanovom stadionu u nazad par godina bio je glavni distributivni centar za sve moguce droge, njihovi navijaci kolju vlastite kumove, prave cevape od najboljih prijatelja. Okolina opasna, puna teskih primitivaca i bolesnika, glavni kartelasi za EU.. Malo je i 5 da ga jbes..
789012455
Ne bih njima nikada prodao nijednog igraca !
vuckobih
E sad da vidimo koliko košta titula, bez Ziljkića šanse da je uzmemo su nam dosta manje.
stranputica
Ahhhh Sandžaklija, pa Mordor je njima drugi glavni grad.....taj sindrom, da ideš igrati gdje te navijači mrze iz dna duše i hoće te zaklati....to stvarno ne razumijem....
rabodimis
Hahahhahha jel moguce.. Jarane Partizan je poslao ponudu, NIKO iz Sarajeva nije nista odgovorio pa ni Ziljkic. Daj mani se suplje price i gubljenja vremena na ss.ba napisi bratu brojeve za loto, baci koji dobar par za kladionice.. Steta da tu tvoju vidovidost bacas na ovakve gluposti..
user1679698660
Brate u Srbiji niko se ne bavi preterano Bosnom, ko prica klanju ?
anga
Ja stvarno ne pratim toliko gdje je ziljkic igrao, al ako je on igro u Tuzla City i ja sam, u donjem srwmu ne znam, al znam da je iz Olimpije dosao u Sarajevo a to nigdje ne pise
Drakula
Milion eura moze ispod toga ne dolazis u obzir
jasmin86
Ja ga ne bih dao ni za 2 milona
juve10
Mosarajvosa95
Bez 2 m eura nista
user1677339533
Sramota ako ode, sandžo naš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.