Ziljkić, za sada, ne ide u Tursku

Odlični krilni igrač Borca

Ziljkić, za sada, ne ide u Tursku

A. Čaušević

Almedin Ziljkić je uz Jovu Lukića najtraženiji igrač Borca. 

Ziljkić već neko vrijeme igra dobro, ali je jesenas "eksplodirao" u dresu Borca te tako na sebe skrenuo ogromnu pažnju.

Novopozarac je posljednjih sedmica je na meti raznih klubova, posebice onih iz Turske, međutim transfera još uvijek nema.

Ziljkić se spominje kao i novi igrač Gencerbilgija, ali prema najnovijim informacijama taj transfer nije ni blizu realizacije tako da brzonogi krilni fudbaler za sada ipak neće put Turske.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, do kraja prijelaznog roka ima još dosta vremena da se stvari promijene pa uoošte neće biti iznenađenje da strijelac šest ligaških golova na proljeće zaigra negdje u inostranstvu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1583752673
Ima li ijedan bolji igrac iz naše lige da ne ide u Tursku?
6 3
19211921
Turska is the new gastarbajter u njemackoj
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi