Borac ne staje sa pojačanjima: Nikola Lakić novo ime u ekipi

Bivši golman Slobode

Borac ne staje sa pojačanjima: Nikola Lakić novo ime u ekipi

E. Oštraković

Ekipa Borca iz Banja Luke u nastavak sezone ući će sa još jednim golmanom, a riječ je o Nikoli Lakiću.

Naime, nakon što su sredinom prvog dijela sezone raskinuli ugovor sa Kukrikom, Borac je praktički ostao samo na Bojanu Pavloviću.

Upravo iz tog razloga odlučili su se da angažuju još jednog golmana, a izbor je pao na bivšeg golmana Slobode iz Tuzle, Nikolu Lakića.

Lakić je sa Borce potpisao ugovor na godinu i pol dana uz mogućnost da saradnja bude produžena na još godinu dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada već novi golman Borca u karijeri je nastupao za Radnik iz Bijeljine, Zvijezdu 09, Dinamo Vranje i Slobodu iz Tuzle.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Svaki fudbaler koji je slab u nekoj solidnoj ili jakoj ekipi, taj isti fudbaler je pojacanje u nekim slabim ekipama u ovom slucaju to su timovi u BiH premijer ligi, kao sto je Borac. Prava pojacanja su oni fudbaleri, koji gdje god odu oni zaista predstavljaju pojacanja, a to su fudbaleri koji su poznati u svijetu.
0 0
realista1982
Ovaj golman nije pojacanje,sto ide u gol i uđe...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije