Fudbaler Slobode za SportSport.ba

Zilkić: U Tuzli se već kao kod kuće osjećam

E. Dindić

Sigurno jedno od pojačanja za drugi dio sezone FK Slobode iz Tuzle koje je skrenuo pažnju na sebe je veznjak Almedin Dino Zilkić.

Svojim lažnjacima u prijateljskim utakmicama, već je pridobio ljubitelje crveno-crne boje na svoju stranu. Ako nastavi da pruža partije kao u pripremnom periodu, vrlo brzo Tušanj će dobiti novog ljubimca. 

Za portal SportSport.ba podjelio je prve impresije Tuzlom, Slobodom, željama za nastavak sezone, biranim riječima je govorio o svojim kolegama iz tima, zahvalio se navijačima na podršci koju mu daju.

" Pozdrav svim navijačima Slobode ja sam Almedin Dino Zilkić i mogu reći da sam oduševljen, iako mi je ovo tek drugi dan da sam zvanično u Tuzli. Pridružio sam se ekipi u Međugorju, pa sam išao u Antaliji, ali već se osjećam kao kod kuće. Svidja mi se što su navijači Slobode zapazili moje partije, nadam se da će u nastavku sezone biti što više asistencija i golova, a što manje grešaka. Što se tiće moje povrede koju sam zadobio u Antaliji, sada je sve uredu, ja se osjećam odlično i nadam se da će sve proteći u najboljem redu u drugom dijelu sezone." rekao je Zilkić  za SportSport.ba te dodao: 

"Kada sam vidio igrački kadar Slobode ono  čemu se nadam je Europa. Oduševljen sam svim igračima, ne bih volio nikoga da izdvajam, mada tu su prije svega Krpić,Ordagić,Stjepanović,Efendić, iskreno se nadam da cemo prije svega izboriti plasman u Ligu 6, a što da ne i Evropu." 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi