Sloboda trijumfom završila pripreme u Antaliji

Tuzlaci bolji od Gruzijaca

Sloboda trijumfom završila pripreme u Antaliji

Edmir Škorić

Nogometaši Slobode u Antaliji su danas imali generalnu probu pred nastavak sezone. 

Sloboda je pripreme u Antaliji okončala pobjedom nad gruzijskom ekipom Chikhura Sachkhere (1:0). Tim Vlade Jagodića opet se susreo s nezgodnim rivalom, koji je i više nego ozbiljno shvatio današnji pripremni meč.

U tvrdoj i dobroj utakmici, koja je na trenutke samo bila prijateljska, Sloboda je slavila pogotkom prvog strijelca Sulejmana Krpića. 

Sredinom prvog dijela Efendić je centrirao, Zec povukao odbranu na prvu, a lopta dolazi do Krpića, koji rezantnim udarcem pogađa za 1:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U 60. minuti Sloboda je imala još jednu veliku priliku, kada je Zec centrirao s desne strane, Krpić šutirao iz prve, no lopta ide pored gola. Imali su i Gruzijci svoju šansu pred kraj, ali Muminović je sjajno odbranio.

Za tim Slobode nastupali su od prve minute Hadžić, Efendić, Mehmedagić, Merzić, Lazarevski, Stjepanović, Veselinović, Ordagić, Zilkić, Zec i Krpić, a dodajmo da se povrijedio u 30. minuti Zilkić, koji je dobio nezgodan udarac i njega je zamijenio Subić. Nastupili su još Grahovac, Škahić, Smajić i Muminović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi