Zimske radosti na Balkanu: "Žestoki obračuni" na tribinama
Foto: Screenshot

Grudvanje na stadionima

Zimske radosti na Balkanu: "Žestoki obračuni" na tribinama

Fudbaleri NK Osijeka su na najbolji mogući način završili prvi dio sezone 1. HNL, pobjedom nad Inter Zaprešićem od čak 6:0.

Osijek je prvio dio sezone završio na drugom mjesto tabele, a navijači ovog kluba su pobjedu nad Interom proslavili na zanimljiv način - grudvajući se sa fudbalerima.

I tokom same utakmice su navijači Osijeka uživali u zimskim radostima, pa su se pripadnici navijače grupe Kohorta grudvali međusobno.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Čini se da navijači balkanskig klubova jedva čekaju snijeg kako bi se zabavili na tribinama, pa su tako nedavno navijači beogradskog Partizana uspjeli čak i prekinuti prvenstveni meč protiv Mačve jer su grudvama zasuli linijskog sudiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi