Zimski prelazni rok (18. januar)

Sve je uzbudljivije

Zimski prelazni rok (18. januar)
Uživo

Adnan Beganović

Zimski prelazni rok polako se bliži kraju, a iz dana u dan sve je uzbudljivije na fudbalskoj pijaci.

Ključni događaj

prije
1 godina

prije
1 godina

prije
1 godina

prije
1 godina

prije 1 godina 18.01.2023 u 19:28

Veselinović pred inostranim angažmanom

Mladen Vesleinović karijeru će nastaviti van granica Bosne i Hercegovine.

Opis nije dostupan.

Nova destinacija za ovog krilnog fudbalera prema neslužbenim informacijama bit će Kazahstan,  a uskoro će biti poznato i ime novog kluba.

Posljednja korekcija 18.01.2023 u 19:30
prije 1 godina 18.01.2023 u 18:34

Dennis Hadžikadunić novi fudbaler Mallorce!

Dennis Hadžikadunić je pronašao novi klub nakon višesedmične sage, a njegov menadžer je posljednjim izjavama napravio pravu pometnju i na taj način dizao cijenu svom štićeniku u čemu je na kraju i uspio.

Opis nije dostupan.

Hadžikadunić će u nastavku sezone igrati u Mallorci nakon što je dogovorena posudba 24-godišnjeg štopera iz Rostova.

Bh. reprezentativci štoper će u novom klubu nositi broj 5 na leđima, a od sutra će se priključiti ekipi.

Posljednja korekcija 18.01.2023 u 18:37
prije 1 godina 18.01.2023 u 15:02

Ništa od Mallorce, Hadžikadunić ide drugim putem

Dennis Hadžikadunić ne nastavlja karijeru u Mallorci. U utorak se činilo da je taj transfer završena stvar, međutim došlo je do naglog preokreta što je potvrdio i menadžer bh. reprezentativca.

Opis nije dostupan.

Faour je u razgovoru za nizozemske medije kazao kako se Hadžikadunić nalazi u Dubaiju te da je priortet potpis ugovora sa Feyenoordom, bivšim prvakom Evrope.

"Trenutno smo u Dubaiju. Uvijek sam bio iskren o tome koji su se klubovi prijavili za Dennisa. Naravno, Feyenoord je jedan od tih klubova", kazao je menadžer.

prije 1 godina 18.01.2023 u 14:58

Sloga iz Doboja ostala bez kapitena Aleksandra Milakovića

Aleksandar Milaković je napustio FK Sloga Doboj. Kapiten Dobojlija je 'digao sidro', što je i potvrdio za SportSport.ba.

“Iskreno ću reći da osjećam veliko olakšanje nakon odlaska zbog stvari koje su se izdešavale u posljednje vrijeme.  U Doboju sam proveo godinu i po dana i bio dio historijskog uspjeha kluba, a to je plasman u Premijer ligu. Imao sam čast da budem kapiten ekipe  i mislim da sam tu funkciju vrijedno i časno obavljalo, ali uvijek je bilo i biće onih koji nešto negoduju i zamjeraju“, ističe Milaković za SportSport.ba.

Opis nije dostupan.

prije 1 godina 18.01.2023 u 13:51

Široki Brijeg raskinuo ugovore s trojicom fudbalera

Široki je potvrdio danas da su raskinuli ugovore s trojicom igrača, a to su Nicholas Llanos, Petar Kolenda i Petar Turković.

Klub s Pecare dogovorio je s ovim igračima sporazumne raskide ugovora i oni sada imaju mogućnost bez obeštećenja da pronađu novi angažman.

prije 1 godina 18.01.2023 u 12:41

Irfan Jašarević potpisao za Željezničar

Kako je SportSport.ba ranije najavio Irfan Jašarević je novo pojačanje sarajevskog Željezničara s kojim je potpisao ugovor do 2024. godine.

Nekadašnji defanzivac Krupe na Grbavicu stiže nakon što je prethodne četiri godine nastupao u Švedskoj.

Jašarević će se već danas priključiti treninzima Plavih.

prije 1 godina 18.01.2023 u 11:39

Arsenal želi Nicola Zaniola iz Rome

Nakon što nisu doveli Mudryka u Arsenalu ne odustaju od januarskog pojačanja, a sada su kontaktirali Romu i pokazali veliki interes za Nicolu Zaniola.

Njegova cijena bi mogla biti između 30 i 40 miliona eura, a u Romi nemaju ništa protiv njegove prodaje jer je nedavno odbio produžiti ugovor.

Roma za Zaniola želi da izvuče što više novca, a jasno im je da cijela sve više pada kako vrijeme prolazi i ugovor se bliži kraju.

prije 1 godina 18.01.2023 u 10:43

Yann Sommer na korak od Bayerna

Švicarski golman Yann Sommer nalazi se na korak od Bayerna.

Borussia (M) prihvatila je ponudu Bayerna 8+1 miliona eura, a dovela je i zamjenu u liku Jonasa Omlina.

prije 1 godina 18.01.2023 u 10:04

Zahavi potvrdio da Barcelona želi Carrasca

Carrascov agent Pini Zahavi potvrdio da Barcelona i Atletico pregovaraju oko razmjene igrača. Carrasco bi išao u Barcelonu, a u suprotnom pravcu završio bi Memphis Depay.

Igrači su pristali na sve to, ali problem je što Atletico želi i dodatni novac za Carrasca koji Barcelona ne želi isplatiti.

Također, iz Atletica su spremni da odustanu od svega i sačekaju ljeto kada će Depay biti slobodan igrač kako bi ga doveli bez obeštećenja.

prije 1 godina 18.01.2023 u 08:45

Gundogan na ljeto pojačava Barcelonu

Njemački reprezentativac Ilkay Gundogan na ljeto napušta redove Manchester Cityja.

Naime, njemu ističe ugovor sa Građanima koji neće biti produžen, a navodno je Gundogan već dogovorio uslove svog prelaska u Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti