Zinedin Mustedanagić stiže na Koševo?

FK Sarajevo dovodi mladog reprezentativca BiH?

Zinedin Mustedanagić stiže na Koševo?

M. Šljivak

Mladi reprezentatiativac BiH Zinedin Mustedanagić karijeru bi mogao nastaviti u redovima FK Sarajevo.

Češki mediji objavili su danas kako je Sparta iz Praga dobila nekoliko ponuda za talentovanog veznjaka i da će on ubrzo otići na novu posudbu.

Kako stvari stoje Mustedanagić će do kraja sezone igrati na posudbi u FK Sarajevo.

"Mogu potvrditi da će Zinedin otići na posudbu. Jako je bitno u ovom trenutku da igra redovno. Vjerujem da ćemo naći pravo rješenje za igrača i za klub", rekao je agent fudbalera Orhan Dumanjić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Proteklu polusezonu Mustedanagić je proveo u Budejovicama, a ranije ga je Sparta slala na kaljenje u Ruzomberog i Duklu.

Sjajni veznjak je član mlade selekcije BiH za koju je odigrao devet utakmica i postigao je dva gola?

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
6 1
Seher Rajvosa
Odličan igrač.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi