Zinedine Zidane "nastradao" na press konferenciji

Proslavili osvajanje Superkupa

Zinedine Zidane "nastradao" na press konferenciji

Endin Čaušević

Fudbaler Real Madrida sinoć su osvojili trofej Superkupa Evrope.

Kraljevski klub nakon produžetaka savladao je Sevill sa 3:2 iako je bio na pragu poraza. Real je produžetke izborio u 93. minuti utakmice kada je Sergio Ramos izjednačio na 2:2. Pobjedu ekipi Zinedinea Zidanea donio je Dani Carvajal u samom finišu utakmice.

Nakon utakmice trener kraljevskog kluba održao je press konferenciju, ali su njegovi igrači imali posebno iznenađenje. Naime, Realovci su vodom odlučili posuti Zidanea koji se očito nije ljutio zbog ovoga. A, kako će kada je dodao još jedan trofej u svoju vitrinu.


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi