Žižović: Do kraja ćemo se boriti na fer i pošten način

Trener Radnika nakon poraza

Žižović: Do kraja ćemo se boriti na fer i pošten način

Radnik iz Bijeljine je u okviru 6. kola Lige za prvaka BiH poražen na Gradskom stadionu od Zrinjskog.

Bijeljinci su prvi poveli, ali prednost su u nastavku utakmice prokockali i na kraju doživjeli poraz od 2:1. Na igru svoje momčadi trener Radnika Mladen Žižović nije imao zamjerki.

"Ovi momci su zaista sjajni, nemam nikakav prigovor, ali protiv nekih stvari se stvarno ne možemo boriti. Pokušat ćemo se nadigravati na jedan sportski način. Čestitam Zrinjskom na pobjedi, svoju šansu smo prokockali pri rezultatu 1:0 kada smo imali jednu prečku, a zatim smo i pred sami kraj propustili izrazitu priliku. Zaslužili smo barem remi, ali to je fudbal, šta je tu je", kazao je Žižović, pred čijim timom je u narednom kolu duel sa Sarajevom.

"Mi uz još par klubova činimo ono što mnogi klubovi ne čine. Na fer i pošten način ćemo se boriti do kraja", poručio je Žižović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti