Žižović: Krupa je dva puta prešla centar i postigla dva pogotka

Izjave trenera nakon meča u Bijeljini

Žižović: Krupa je dva puta prešla centar i postigla dva pogotka

S. Mlaćo

U prvom susretu 3. kola Premijer lige BiH snage su dnas odmjerili Radnik i Krupa. Završilo je 2:2, a publika je mogla vidjeti veoma zanimljiv i otvoren meč.

Briljirao je sa dva pogotka napadač gostiju Elvir Koljić, a treneri oba tima imali su šta reći nakon meča u Bijeljini.

"Kada posignete dva pogotka u gostima, a ne slavite, naravno da vam je krivo. Mislim da je to za nas ipak dobar rezultat, a presudni momenant je bio kada smo imali sjajnu šansu kod 2:1. Desila se zatim ta greška golmana, protivnik se digao, pa smo na kraju možda i branili taj rezultat", kazao je šef struke Krupe Branislav Krunić.

"Mi smo očekivali pobjedu i mislim da smo je zaslužili. Krupa nam je dva puta prešla centar i postigla dva pogotka. Dominirali smo cijeli meč, te na kraju možda i moramo biti zadovoljni, jer smo gubili na poluvremenu 2:1. Sada ćemo analizirati ovaj meč i okrenuti se duelu protiv Širokog Brijega", jasan je bio trener Radnika Mladen Žižović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi