Žižović: Mnogo smo se potrošili, odajem priznanje svojim nogometašima

Radniku slijedi meč Kupa RS

Žižović: Mnogo smo se potrošili, odajem priznanje svojim nogometašima

Radnik je bez većih problema u subotu savladao Tuzlu City (3:1) i na pauzu kada je Premijer liga u pitanju otišao sa šestog mjesta. Bijeljinci su pokazali mnogo više od gostiju iz Tuzle i upisali zasluženu pobjedu.

Mrežu Fejzića pogađali su Isić, Đurić i Martinović, a šef struke Radnika Mladen Žižović mogao je biti zadovoljan viđenim.

"Dobro smo odigrali, na vrijeme postigli pogotke, te čestitam ekipi na ponajboljoj igri ove sezone. Nama preostaje utakmica Kupa RS, te je to važno za nas. Potrošili smo se mnogo, odigrali desetak utakmica u nepunih deset dana i to se osjetilo na rezultatima. Odajem priznanje svojim igračima na dobroj igri, a kolegi Starčeviću želim puno sreće. Nadam se da je ovo za njih prolazna kriza i da će zajedno sa trenerom Starčević izaći iz iste", kazao je Žižović.

Radnik će u srijedu u okviru osmine finala Kupa RS u goste Slogi iz G. Crnjelova koja je pravi hit dosadašnjeg dijela sezone u Prvoj ligi RS gdje zauzima sjajno drugo mjesto.

Top Komentari

bebi
dingospo
3 4
Ismet_Hadziosmanovic
Bravina jedna
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi