Žižović: Nemamo izbora, moramo pobijediti

Trener Radnika pred duel sa Tuzla Cityjem

Žižović: Nemamo izbora, moramo pobijediti

Radnik iz Bijeljine u sklopu 13. kola bh. šampionata odmjerit će snage sa ekipom Tuzla Cityja.

Bijeljincima se pobjeda nameće kao imperativ kako bi izašli iz rezultatske krize, međutim otežavajuća okolnost za šefa stručnog štaba Mladena Žižović bit će neigranje Vladimira Bradonjića i Aleksandra Glišića koji su povrijeđeni.

"Istrošeni smo dosta od utakmica koje su iza nas. Imamo dosta povrijeđenih igrača na koje neću moći računati u ovoj utakmici, ali i povratnika u prvi tim nakon zaliječenih povreda. Tuzla City je dosta tvrd protivnik, igraju čvrsto u svim linijama pa će biti teško probiti taj bedem ispred njihovog gola. Međutim, nama ništa drugo ne preostaje nego da smognemo snage i da dođemo do bodova koji bi nam značili faktički i izlazak iz rezultatske krize," rekao je trener Radnika Mladen Žižović.

Čuvar mreže ''Plavih'' Mladen Lučić, kaže da je njegova ekipa bolja od ekipe Tuzla Cityja, te se nada pozitivnom rezultatu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poštujemo ekipu Tuzla Cityja, koja je u ovom trenutku pod pritiskom jer se nalaze u opasanoj zoni i to ćemo pokušati još više iskoristiti kako bismo došli do željenog cilja. Činenica je da ćemo u ovaj susret ući oslabljeni, ali mi imamo kvalitetan tim koji može adekvatno odgovoriti zahtjevima i parirati protivničkoj ekipi", kategoričan je golman Radnika.

Meč se, podsjećamo, igra sutra u Bijeljini s početkom u 15:30 sati. 

Top Komentari

Dule Savic
Lezite!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi