Žižović: Na terenu moramo pokazati da smo bolji

Trener Radnika pred naredni meč

Žižović: Na terenu moramo pokazati da smo bolji

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Za fudbalere Radnika iz Bijeljine predstojeće kolo donosi gostovanje kod Krupe, gdje izabranici Mladena Žižovića žele nastaviti sjajnu seriju i dodatno se približiti samom vrhu tabele.

Da je Radnik u ovom momentu bolji i kvalitetniji mišljenja je i sam Žižović.

"Zaista nas čeka teško gostovanje kod Krupe koja je pod imperativom pobjede, s obzirom na to da znamo u kakvoj situaciji se nalaze. Mi smo spremni, nemamo povrijeđenih, nemamo kažnjenih. Nadamo se nastavku kako pozitivnog rezultata, tako i pozitivne serije protiv Krupe, protiv koje nemamo poraza još uvijek", kazao je uoči utakmice trener Radnika, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U ovom momentu smo sigurno bolji, međutim to moramo da pokažemo na terenu. U dobroj smo seriji, imamo dobru, raspoloženu ekipu i nadam se da će to biti kako treba", dodao je Žižović.

Krupa i Radnik se sastaju sutra s početkom u 16:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi