Žižović: Nemamo pravo danas za bilo čim da žalimo

Trener Radnika

Žižović: Nemamo pravo danas za bilo čim da žalimo

E. Škorić

Radnik je večeras ipak poražen na Grbavici, čime je završena dobra forma Bijeljinaca u Premijer ligi.

 Mehmed Alispahić je zabio golčinu za pobjedu Želje, a trener gostiju Mladen Žižović tvrdi da nema za čim da žali.

"Generalno, prvo poluvrijeme smo donekle dobro izgledali, ali u drugom nas je Željezničar nadigrao Nemamo danas pravo da za bilo čime žalimo jer nas je Željo zasluženo pobijedio 1:0. Mislili smo da će malo pasti i da ćemo dobiti priliku za kontru. Poremetila nas je i povreda Popare. Morali smo eksperimentisati sa Maksimovićem, Mekićem i Đurićem u veznom redu. Želim da čestitam na dobroj utakmici objema ekipama", kazao je Žižović, dodavši:

"Okrećemo se u srijedu utakmici protiv Čelika. Većina mojih gestikulacija bila je upućena mojim igračima koji su počeli neshvatljivo da griješe. Suđenje je bilo korektno, samo ne znam zašto 2 minute nadoknade, mada možda ne bi dali gol i da su bile 22 minute nadoknade. Ne bih se sada zamarao sudijama. Nemamo se pravo žaliti na suđenje. Ja sam još rano izašao iz kopački, pa sam nekako na ivici terena, malo i adrenalin proradi, ali generalno takav mi je stil vođenja. No, danas nemamo pravo za čim žaliti. Bili smo imferiorni u veznom redu. Izlaskom Popare smo izgubili taj defanzivni blok i to je jedini razlog zašto smo danas neočekivano bili loši u posjedu lopte".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Rajvosa75
Gospodin si Žižoviću svaka čast na toj izjavi . Iako mi je žao sto im niste otkinuli bodove.Samo posto sam bio na utakmici trebao si i da kazes kakve seljacke navijače Seljo ima.. jebu i oca i majku i sestru i sve mrtvo i zivo .. prijete da ce lomiti do kosti .. ono je jad i čemer .. a ljudi iz tzv " obezbjeđenja sute ko zadnje picurine bas kao i uprava Zelje .. meni kao rođenom Sarajliji ovo je zaista smetalo jer ti hrabri navijaci se kriju iza par tisuća navijaca i oni su kao veliki ... moram reci da se tu Žižović na ove provokacije samo osmjehnuo i svaka cast ..( pohvala za Bulenta Biscevica covjek je cjelo vrijeme tu pravio relaksaciju na tekmi )...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti