Žižović: Olimpik će doći motivisan, svima će nam biti teško nakon pet mjeseci

Plemići žele prva tri boda

Žižović: Olimpik će doći motivisan, svima će nam biti teško nakon pet mjeseci

S. Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog novu sezonu Premijer lige otvaraju susretom sa Olimpikom.

Svakako da Plemićima pripada uloga favorita, no to moraju i opravdati na zelenom travnjaku.

Danas se medijima obratio Mladen Žižović, šef struke.

"Svi smo čekali da prvenstvo krene. Nadam se da neće biti prekidanja prvenstva", započeo je Žižović.

"Odigrali smo šest prijateljskih utakmica, upisali pet pobjeda i jedan remi, ali to ništa ne znači. Drugačiji je pristup u prijateljskim utakmicama, a drugačiji u takmičarskim utakmicama. Teško će biti nakon pet mjeseci, ali na nama je da igrače razdrmamo".

O ambicijama.

"Bez obzira ko bio trener i ko nosio dres ambicije su iste. One su maksimalne u prvenstvu te Kupu, te se nadamo iskoraku u Evropi. Nadam se da ova generacija to može".

Svjestan je da će prvenstvo biti neizvjesno.

"Pored vječite četiri ekipe, očekuje nas jak Borac, Tuzla City, Velež..."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ističe da cijeni Olimpika.

"Dugo su na okupu, doće motivisani sa jakom voljom i željom. Imaju dobrog trenera koji zna igrati na rezultat, te će ovdje doći da ne izgube". 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ekspert
Olimpik nema tih pojedinaca, za razliku od Zrinjskog, sprema jeste bitna, ali daleko od presudnog, a to da svako svakoga može iznenaditi, to je tako. Po svemu bi Zrinjski morao dobiti ovo. O Vojvodiću kao treneru ne znam puno, ali ponašanje i nastupi su mu smiješni.
2 0
BHFanataic
Mikrofoni korisni kao semafor u GTA
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi