Žižović: Osijek dobar test pred Zrinjski

Radnik igra prijateljski meč

Žižović: Osijek dobar test pred Zrinjski

Pauzu u državnom prvenstvu fudbaleri Radnika će iskoristiti za odigravanje prijateljske utakmice.

Uobičajeno je to u takvim prilikama kada se ne igra redovno kolo Premijer lige BiH, a protivnik za kojeg su se odlučili Bijeljinci je hrvatski prvoligaš Osijek s kojim će snage odmjeriti u subotu, 7. septembra, s početkom u 16:30 sati.

Utakmica će biti odigrana u mjestu Velika, kod Slavonske Požege, a Bijeljincima će poslužiti kao priprema pred sraz sa Zrinjskim.

"O Osijeku ne trebamo previše trošiti riječi, jer se radi o kvalitetnoj ekipi koja je na trećem mjestu u hrvatskom prvenstvu. Ovaj susret će za nas biti izuzetno jaka provjera i sigurno će nam dobro doći da još posložimo neke kockice u timu", kazao je u najavi trener Mladen Žižović, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vjerujem da će se u narednim danima oporaviti Srđan Bečelić i Mahir Кarić, tako da ćamo u nastavak sezone ući kompletni. Ovo će biti dobar test da održimo takmičarki ritam, jer nam narednog vikenda u Bijeljinu dolazi ekipa Zrinjskog."

Radnik se inače u bh. prvenstvu trenutno nalazi na šestoj poziciji s devet osvojenih bodova.

Top Komentari

nedoni46
šta pričaš glavonja, svi znamo da gaće skidate njima, a ginete po koševu i grbavici, tj. valjate se
9 0
Mirko
Za tvoju informaciju u zadnjoj utakmici u Mostaru uzeli su Zrinjskom bod ,bilo je 1-1 , a da je Zrinjski dobio dosao bi na 2 boda Sarajevu tri kola do kraja.Opet sarajevska istina ,drugima vide trun u oku a sebi ne vide balvan .Godinama ste imali sigurnih 6 bodova protiv olimpica i željo i pitari u 40- ak utakmica protiv Želje i Sarajeva Olimpic osvoio jedan bod?
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi