Žižović: Peco? Dao je jedan, a trebao je dati tri gola, nisam zadovoljan...

Radnik drugi na tabeli

Žižović: Peco? Dao je jedan, a trebao je dati tri gola, nisam zadovoljan...

E. Škorić

Radnik iz Bijeljine je u sjajnoj formi, stigao je danas do velike pobjede na Tušnju protiv FK Tuzla City (3:0).

Bijeljinci su slavili golovima Pece, Karića i Posinkovića i trenutno su na drugom mjestu s 24 boda, dok vodeće Sarajevo ima 27 bodova.

"Čestitam igračima. Oni su danas igrali, mi smo tu malo sa strane pomagali. Znamo da igramo protiv svake ekipe. Danas smo odradili sjajan posao, čista i zaslužena pobjeda", rekao je Žižović, dodavši:

"Peco? Trebao je dati tri gola, nismo zadovoljni. Tao je taj jedan gol, ali imao je 2-3 kolosalne prilike. Malo koji igrač može da se pohvali sa takvom dinamikom i brzinom, ali mora malo više da postiže golove i da bude efikasniji. Upornost mu se isplatila, na kraju je zasluženo igrač utakmice".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

starmac
DEMIRE vrati se u svoj grad i crvenom dresu.Mostar u srcu VELEZ do groba.Slusaj svoje srce.
4 1
Dena33
Peco vrijeme ti je da se vratis u najdrazi dres. Dosta Semberije
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi