Žižović: Pokazali smo da se možemo nositi sa svima

Trener Radnika iz Bijeljine

Žižović: Pokazali smo da se možemo nositi sa svima

Ekipa Radnika iz Bijeljine za vikend će u okviru 21. kola Premijer lige BiH ugostiti u Bijeljini Široki Brijeg.

Za Bijeljince ovo je izuzetno važan meč, budući da bi ih eventalni trijumf dodatno približio plasmanu u Ligu za prvaka, a da neće biti nimalo lako svjestan je i Mladen Žižović.

"Široki Brijeg je slično kao mi u jednom periodu nanizao četiri poraza i jedan neriješen rezultat, samim tim je dobio apsolutno povjerenje uprave kluba, što se danas višestruko vraća. Sada su u dobroj seriji, imaju visoke ambicije, ali imamo i mi dobre rezultate i nadam se jednoj dobroj utakmici. Bit će zanimljivo. Sve naše međusobne utakmice su odlučivane jednim golom, uvjeren sam da će tako biti i sutra", kazao je trener Radnika na konferenciji za medije.

Žižovića bi u sutrašnjem meču zadovoljio i remi, no cilj je svakako pobjeda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svaki bod protiv četiri ekipe koje su u samom vrhu za nas je zlata vrijedan. Ova generacija Radnika ima kvalitet da se nosi sa svima, što smo pokazali i u prošlom kolu protiv Sarajeva, a nadamo se da će tako biti i protiv Širokog Brijega. Nećemo kakulisati, ići ćemo na pobjedu, jer drugačije s ovom ekipom ne smijemo i ne možemo", istakao je Žižović.

Kada je u pitanju igrački kadar, Žižović će moći računati na sve fudbalere osim Ševke Okića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti