Žižović pred duel sa liderom: Pritisak kod Sarajeva je evidentan i želimo to iskoristiti!

Radnik želi nove bodove

Žižović pred duel sa liderom: Pritisak kod Sarajeva je evidentan i želimo to iskoristiti!

Samir Mlaćo

Radnik je u Gabeli u srijedu savladao GOŠK i tako ostao u borbi za poziciju koja vodi u Europu.

 Bijeljinci igraju veoma kvalitetno iz kola u kolu, a sutra će pred svojim navijačima ugostiti lidera Sarajeva.

Dueli ova dva tima u posljednje vrijeme izazivaju dosta pažnje, a sigurno će tako biti i sutra.

"Sigurno da nas očekuje teška utakmica. Sarajevo je čitavu sezonu na prvom mjestu. Mi ćemo pokušati da iskoristimo pritisak koji je kod njih evidentan, a mi nemamo apsolutno nikakav pritisak. Želimo nastaviti pozitivni niz. U zadnjih pet utakmica sa Sarajevom imamo identičan skor, dvije pobjede smo slavili u Bijeljini i to nam daje dodatnu snagu i energiju da sutra možemo ostati neporaženi", kazao je Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sama činjenica da smo bod iznad četvrtog mjesta je zaista fantastično. Mi smo jedan primjer kako bi kako bi trebali funkcionisati "mali" klubovi. Sigurno da ćemo do kraja sezone dati posljednji atom snage da dođemo do mjesta koje vodi u Europu", dodao je šef struke Bijeljinaca.

Žižović sutra neće moći računati na prvog strijelca Irfana Hadžića.

Top Komentari

DobarDan
Sreca da nemate pritisak i da cete dat zadnji atom snage, divna misao, nevjerovatna... Jeb*la bi se mala al da joj ne udje...
1 0
mirza888
jebat ce vas sarajevo kupusari jedni nije to zeljo mali
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi