Žižović pred Široki Brijeg: U Premijer ligi niko nije nepobjediv

Trener Radnika iz Bijeljine

Žižović pred Široki Brijeg: U Premijer ligi niko nije nepobjediv

Trener Radnika iz Bijeljine Mladen Žižović optimista je pred susret protiv Širokog Brijega u okviru 5. kola Lige za prvaka BiH. 

Radnik će nakon remija protiv Krupe (1:1) gostovati na Pecari u pokušaju da ostvari prvu gostujuću pobjedu u Ligi za prvaka. Ipak, neće mu biti nimalo lako jer je protivnik veoma težak.

"Nerješen rezultat protiv Krupe nije neuspeh. Iako su obje ekipe igrale bez nekoliko igrača, prikazana je kvalitetna igra. Slijedi nam utakmica protiv Širokog Brijega, u kojoj ćemo biti znatno jači. Nakon odrađene suspenzije u tim su se vratili Beširović i Okić, dok se Srećković oporavio od gripa i nalazi se u punom trenažnom procesu. Jedino što će nam predstavljati problem jeste izostanak Slaviše Radovića, koji neće biti u mogućnosti da igra zbog tri žuta kartona. Ali, i na toj poziciji imamo adekvatnu zamenu. Vjerujem u svoju ekipu i vjerujem da možemo pružiti kvalitetnu partiju. U Premijer ligi BIH niko nije nepobjediv, male su razlike u kvalitetu, samo je bitno posložiti stvari i u igrače usaditi pobjednički mentalitet", rekao je Žižović pred meč protiv Širokog.

Podsjetimo, Radnik se trenutno nalazi na 6. poziciji Lige za prvaka sa 37 osvojenih bodova, dok je Široki tri mjesta ispred sa 11 bodova više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi